Ultimile Seriale :
Home » » Twilight Zone / Zona Crepusculara (1985) Sezonul 2

Twilight Zone / Zona Crepusculara (1985) Sezonul 2

{[['']]}

Episoadele 1-2  -  The Once and Future King /  A Saucer of Loneliness

Gary Pitkin, un cântăreţ mărunt şi un imitator în acelaşi timp al lui Elvis Presley, reuşeşte prin intermediul... ZONEI CREPUSCULARE, să se întoarcă în timp şi să-şi realizeze visul... acela de a fi în preajma regelui rock'n'roll - Elvis Presley.
Iar în episodul 2, sfioasa şi inocenta Margaret, primeşte un mesaj privat de pe o farfurie zburătoare, care văzut în prisma tuturor nu poate fi decât un motiv de îngrijorare, sau temeri de invazii extraterestre.
Episodul 3 - What Are Friends For

Alex Mattingly  află de la fiul său,Jeff că acesta şi-a găsit un nou prieten, pe Mike. Ulterior, Alex îşi dă seama că Mike este acelaşi prieten pe care l-a avut el în copilărie, un prieten imaginar... din ZONA CREPUSCULARĂ.
Episodul 4 - Aqua Vita

Christie Copperfield o cunoscută prezentatoare TV ajunsă la vârsta de 40 de ani, la sugestia unei colege va folosi şi ea Aqua Vita, cu ajutorul căreia va găsi metoda perfectă de ... întinerire.
Episodul 5 - The Storyteller

Micah Frost îl ţine în viaţă pe stră-stră-străbunicul lui în vârstă de 141 de ani... spunându-i poveşti. Oare Dorothy Livingston profesoara lui Micah are ceva ce învăţat din ciudăţenia asta ?
Episodul 6 - Nightsong

Andrea Fields un dj la un post local de radio, KGRR, găseşte din întâmplare printre discuri albumul lui Simon Locke - "Nightsong" , fapt care-i aminteşte de iubitul ei din urmă cu câţiva ani - Simon Locke. Andrea îi difuzează piesele pe post, iar între timp apare şi Simon, revederea celor doi nefiind prea bine primită de către Andrea, datorită decepţiei avute în relaţia respectivă. În final, Simon îi va arăta locul în care acesta a murit, şi mesajul către aceasta de a-şi reface viaţa.Putem spune că episodul respectiv ne face o trimitere la celebrul film "Ghost" ; iar puternica încărcătură emoţională ne face să ne gândim la o maximă celebră - "Dragostea nu moare niciodată".
Episodul 7 - The After Hours

Episodul 8 - Lost and Found

Ce te faci când îţi tot lipsesc lucruri din cameră ? Dar oare ce reacţie vei avea când o să găseşti pe cineva în dulap ?
Episodul 9 - The World Next Door

Inventatorul Barney Schlessinger făcându-şi ordine în atelierul său, dă peste o uşă. Şi deschizând-o, se întoarce în timp.
Episodul 10 - The Toys of Caliban

Ernie Ross împreună cu soţia sa, Mary îl ţin izolat pe fiul lor, Toby , care are deficienţă mintală. În schimb, Toby e înzestrat cu un har ieşit din comun: acela de a atrage diverse obiecte prin puterea minţii.
Episodul 11 - The Convict's Piano

Ricky Frost un pianist condamnat din greşeală pentru o crimă pe care nu a făcut-o, reuşeşte să scape din închisoare printr-o modalitate inedită. Găseşte în incinta închisorii un pian cu proprietăţi miraculoase şi interpretând o anumită piesă se întoarce în timp undeva la începutul secolului XX.
Episodul 12 - The Road Less Traveled

Jeff McDowell e urmarit in permanenta de cosmarul razboiului din Vietnam. Intr-o zi se pomeneste cu un barbat in scaun cu rotile in casa lui. Cine ar putea fi acel om?
Episodul 13 - The Card

Linda Wolfe isi ia un card de credit de la o banca, cu termen de plata la 7 zile. Dar pentru ca Linda nu reuseste sa faca plata la 7 zile, apar si penalitatile : mai intai i se iau animalele de companie, apoi copiii... Ce-i mai ramane de facut Lindei?
Episodul 14 - The Junction

John Parker un miner, merge ca de obicei la muncă dar în urma unei surupături rămâne prins între pereţii minei. Aici însă mai găseşte un supravieţuitor - Ray Dobson un alt miner care se află acolo din 1912. Puţin ireal, dar totul e posibil în ... ZONA CREPUSCULARĂ.
Episodul 15 - Joy Ride

Patru tineri fură o maşină aparţinând unei persoane decedate pentru a se distra, însă călătoria lor va fi una cât se poate de ciudată.
Episodul 16 - Shelter Skelter

Doi bărbaţi încearcă să supravieţuiască într-un adăpost anti-atomic, în urma unei explozii nucleare.
Episodul 17 - Private Channel

Keith Barnes calatoreste cu avionul si relaxat asculta muzica la casti prin intermediul aparatului sau de radio. Insa cand intra in...ZONA CREPUSCULARA, i se va schima frecventa si nu mai poate receptiona nici un post... insa poate citi gandurile tuturor oamenilor. Astfel isi da seama ca cineva vrea sa arunce in aer avionul. Oare ce masuri va lua Keith?
Episodul 18 - Time and Teresa Golowitz

Un muzician moare in urma unui atac de cord, insa primeste o sansa nesperata din partea Printului Intunericului, aceea de a se intoarce in timp la marea iubire a vietii lui, Mary Ellen Cosgrove, undeva la o petrecere in ultimul an de liceu. Insa fara sa-si dea seama misiunea pe care trebuia sa o indeplineasca era alta: aceea de a o impiedica pe Teresa Golowitz sa se sinucida...
Episodul 19 - Voices in the Earth

Un alt episod SF, in care il regasim pe cunoscutul actor Martin Balsam.Profesorul Donald Knowles se intoarce cu membrii expeditiei pe Pamant, si aici va face cunostinta cu o populatie total necunoscuta lui.
Episodul 20 - Song of the Younger World

Acest episod ne trimite cu gandul la "Romeo si Julieta", un concept al unei iubiri interzise. La inceputul secolului 20, Tanner Smith se indragosteste de Amy. Tatal acesteia se impotriveste cu vehementa relatiei respective, astfel ca fata are un plan secret de a scapa impreuna cu iubirea vietii ei.
Episodul 21 - The Girl I Married

Lui Ira Richman ii lipseste Valerie fata de acum 20 de ani si actuala sa sotie. In visele sale el o iubeste mai mult pe fata de acum 20 de ani,decat pe cea de azi. Si, cum stim ca minunile cu ajutorul ZONEI CREPUSCULARE se pot intampla, cine stie poate si fantezia s-ar putea materializa.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Website Traffic Stats

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Serialele Copilariei - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger