Ultimile Seriale :
Home » » Twilight Zone / Zona Crepusculara (1985) Sezonul 1

Twilight Zone / Zona Crepusculara (1985) Sezonul 1

{[['']]}
Episodul 1 - Shatterday

Zona Crepusculară este prima continuare a aclamatului serial cu acelaşi nume produs de Rod Sterling între anii 1959-1964.
În acest episod "Shatterday" facem cunoştinţă cu Peter Jay Novins, interpretat de către Bruce Willis, în dublu rol.Dintr-o greşeală Peter Novins
sună chiar acasă la el, la celălat capăt al firului răspunzându-i  sosia sa din... ZONA CREPUSCULARĂ. Cum se va descurca în această situaţie
Peter Novins, cu ce mijloace va lupta împotriva dublurii sale?   Oare voi ce aţi face ştiind că există undeva aici sau într-o altă dimensiune
o astfel de sosie ?  O veţi accepta, sau poate...  Răspunsurile voastre cu siguranţă le veţi afla urmărind acest prim episod.

Episodul 2 - A Little Peace of Quiet


 O soţie dedicată familiei , stresată şi agitată de diversele obligaţii familiare, găseşte în grădina sa o cutie în care se află un ceas - un ceas al timpului, cu ajutorul căruia reuşeşte să oprească timpul în loc.O distracţie oarecum ciudată... Oare câte am putea şi noi să facem dacă am putea opri timpul în loc?

Episodul 3 - Wordplay

Bill Laury trăieşte într-o lume ciudată. Toţi cei din jurul său inclusiv soţia sa i se adresează prin nişte termeni pe care el nu-i înţelege. Aşadar participă la nişte transformări lingvistice incredibile, iar pentru a se adapta este nevoit să descifreze sensul fiecărui cuvânt.
Episodul 4  - Dreams for Sale

O femeie (Meg Foster) este supusă unui test prin intermediul computerului. Ea va avea un vis idilic la un picnic împreună cu familia ei. Oare ce se va întâmpla cu ea când se va trezi ? 
Episodul 5 - Chameleon

O navetă spaţială se întoarce dintr-o misiune şi NASA descoperă că ceva ciudat a fost ridicat de acolo.Şi anume o videocameră, care mai târziu s-a dovedit a fi o fiinţă dintr-o altă lume şi care putea foarte uşor să se transforme şi să imite comportamentul oricărui om. De ce a venit pe Pământ? Poate ca să ne spoineze. Oare ?

Episodul 6 - Healer

Un hoţ fură de la un muzeu o piatră care devine miraculoasă în vindecarea oamenilor. Conştient de puterea pietrei, el încearcă să facă din asta o afacere, însă la un moment dat un anume Duende, îi explică în ce constă adevărata putere a miraculoasei pietre - aceea de a-i vindeca dezinteresat şi necondiţionat  pe oameni.

Episodul 7 - Children's Zoo

O invitaţie la o altfel de gradină zoologică unde pe post de animale sunt părinţii, iar copii au posibilitatea de a-şi alege părinţii. Nostim, nu? Un fel de schimb de mame dar la o altă dimensiune...

Episodul 8 - Kentucky Rye

Un şofer beat - Bob Spindler, în urma unui accident ajunge la un bar ciudat numit "Kentucky Rye" , aflat în ... ZONA CREPUSCULARĂ, iar toţi cei prezenţi acolo sunt... morţi fără ca Bob să-şi dea seama.

Episodul 9 - Little Boy Lost

Carol Shelton, un fotograf profesionist pentru care cariera contează mai mult decât orice, îl întâlneşte pe Kenny, un băieţel venit din Zona Crepusculară, de care se ataşează, motiv care o va face să mediteze îndelung: să-şi continue cariera sau ar trebui să aibă şi ea un copil ca şi Kenny...

Episodul 10 - Wish Bank


O lampă veche şi ponosită te poate trimite direct la banca de dorinţe. Dar ai grijă ce dorinţe îţi pui!

Episodul 11 - Nightcrawlers

Un fost combatant în războiul din Vietnam reuşeşte printr-o abilitate ieşită din comun să-i atragă pe foştii lui tovarăşi de pe front , care provoacă o adevărată teroare pentru toţi cei aflaţi înăuntru.
Episodul 12 - If She Dies

În urma unui accident stupid, Cathy fiica lui Paul Murano rămâne în comă. Între timp lui Paul îi apare fantoma lui Sarah, o fetiţă crescută la orfelinat şi moartă cu mult înainte de a se naşte el. Sarah îl îndeamnă pe Paul să cumpere vechiul ei pat de la orfelinat, asigurându-l că odată ce va dormi Cathy în acel pat îşi va reveni.
Episodul 13 - Ye Gods

Se pare că zeii au ajuns la mâna oamenilor. Un om reuşeşte să-i împace pe Cupidon şi pe Megera, după un clinci avut.
Episodul 14 - Examination Day

Un băieţel de 12 ani este obligat de către guvern să susţină un anumit test de inteligenţă. Urmarea? O vom afla urmărind acest episod.
Share this article :

+ comentarii + 3 comentarii

9 ianuarie 2016 la 10:38

Nici nu am cuvinte , de cînd caut să revăd serialul asta , mulțumesc ”Contele” !

Anonim
25 septembrie 2016 la 14:45

Multumesc pt posarea acestui serial !

Anonim
12 octombrie 2023 la 16:18

Telefonul de la miezul noptii il aveti?

Trimiteți un comentariu

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Website Traffic Stats

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Serialele Copilariei - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger