Ultimile Seriale :
Home » » Twilight Zone / Zona Crepusculara (1985) Sezonul 3

Twilight Zone / Zona Crepusculara (1985) Sezonul 3

{[['']]}

Episodul 1 - The Curious Case of Edgar Witherspoon

Edgar Witherspoon un bătrân ciudat condus de către o voce divina în opinia sa, colectează tot felul de obiecte ciudate în locuinţa sa, cu ajutorul cărora speră să ţină lumea sub control.
Episodul 2 - Extra Innings

Ed Hamler, fost jucător de baseball dar retras prematur din cauza unei accidentări, cu ajutorul unui cartonaş miraculos reuşeşte să se întoarcă în timp, undeva la începutul secolului 20, şi să joace iar baseball , continuând astfel visul său de mare sportiv.
Episodul 3 - The Crossing

Mark Cassidy e copleşit de acelaşi vis mereu: o maşină în care se află o fată şi care e pe cale să explodeze. Are continuu remuşcări din pricina acestui vis că nu o poate salva pe fata respectivă.
Episodul 4 - The Hunters

Dr.Klein un arheolog de profesie descoperă într-o peşteră picturi rupestre datând de acum câteva mii de ani ale unei civilizaţii de mult apuse. Dar ce se întâmplă oare dacă desenele respective îşi modifică poziţia?
Episodul 5 - Dream Me a Life

Într-un azil Roger Simpson Leads trăieşte un coşmar noapte de noapte. Are acelaşi vis - o femeie disperată îi cere ajutorul. Mai târziu îşi dă seama că de fapt femeia din vis e şi ea cazată la azil şi se numeşte Laurel Kincaid, o văduvă al cărei soţ a murit de vreo 10 ani.
Episodul 6 - Memories

Mary McNeal un hipnotist specializat în a-i face pe oameni să-şi retrăiască vieţile anterioare, trăieşte şi ea o astfel de experienţă cu propria-i viaţă.
Episodul 7 - The Hellgramite Method

Miley Judson un alcoolic irecuperabil, este pe punctul de a apela la metoda Hellgramite, o metoda extrem de ciudata si care ar putea sa-i schimbe viata.
Episodul 8 - Our Selena Is Dying

Un doctor incepe sa devina suspicios cand o muribunda - Selena Brockman - isi revine si se inzdraveneste iar nepoata ei - Deborah Brockman incepe sa imbatraneasca.
Episodul 9 - The Call

Norman Blaine este un burlac convins. Din greseala formeaza un numar de telefon,iar la celalalt capat al firului este o voce feminina cu care poarta o conversatie. Cand se loveste de refuzul ei de a se intalni cu el, investigheaza si afla de unde a fost sunat, fapt care il trimite la un  muzeu. Are o singura dorinta - de a o cunoaste pe misterioasa cu care vorbise la telefon.
Episodul 10 - The Trance

Leonard Randall un presupus medium trance si un sarlatan, invoca spiritul legendarului Delos care se presupune ca ar fi trait acum 10000 de ani in Atlantida. In dorinta de a face cat mai multi bani ajunge in cele din urma la televiziune, insa se pare ca planurile ii vor fi dejucate de catre alte spirite venite dintr-o alta zona... ZONA CREPUSCULARA.
Episodul 11 - Acts of Terror

Iata si un episod "horror" ca sa-i zicem asa. Louise Simonson are o casnicie de cosmar alaturi de Jack, sotul ei care este cat se poate de violent si dificil. Pare a fi descrierea perfecta a unui dictator. Louise primeste un cadou de ziua ei: un bibelou reprezentand un Doberman. Si ce se va intampla daca bibeloul respectiv se va transforma intr-un Doberman veritabil... Va fi vai si amar de Jack...
Episodul 12 - 20/20 Vision

Warren Cribbens este un mic functinar bancar, miop , precis cu cifrele, dar dificil cu oamenii. Va fi promovat de catre seful sau ca responsabil cu creditele financiare. Insa in momentul in care ochelarii i se sparg, Warren vede lucrurile in cu totul alta imagine fapt care il face sa ia cu totul alte decizii.
Episodul 13 - There Was an Old Woman

Alley Parker este o scriitoare specializata in carti pentru copii, iar cea mai deosebita reactie o are atunci cand il intalneste pe fanul ei nr.1, un copil pe nume Brian, citindu-i povestea sa favorita. Ulterior va afla insa ca Brian a murit, motiv de soc pentru ea, dar nu peste mult timp se trezeste cu...spiritul lui Brian si...al altor copii veniti acasa la ea pentru... a le citi povesti.
Episodul 14 - The Trunk

Willy Gardner gaseste un cufar cu proprietati miraculoase - poate sa-i indeplineasca orice dorinta. Ce n-am da oricare dintre noi sa avem un astfel de obiect!
Share this article :

Trimiteți un comentariu

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Website Traffic Stats

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Serialele Copilariei - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger